RecyTech

Recycle your money, recycle Technology.

Solenergipaket till husvagn/husbil, produktpaket solenergi. Mellan. 300W

4995 kr

Ett paket för installation av solenergi i din husvagn/husbil/stuga!

I paketet ingår allt du behöver för att få solenergi:

Solpanel, regulator med blåtand för styrning, säkring, kablage, kabelskor, montagematerial för solpanel, lim.

Artikelnummer 4033 Kategori

Ett produktpaket för att få solenergi i husvagnen eller husbilen inklusive en detaljerad beskrivning hur paketet skall monteras utan att penetrera fordonets kaross.

I paketet ingår allt du behöver för att få solenergi in din husvagn/husbil:

Solpanel, regulator med blåtand för övervakning och styrning, säkring, kablage, kabelskor, montagematerial för solpanel, lim.

Installationen görs i så stor utsträckning som möjligt utan att penetrera karosseri, ingen penetrering rekommenderas i beskrivningen. Solpanelen limmas med speciellt lim som är vibrations-, UV- och ålders-beständigt. Kabel fästs i karossens utsida och dras, beroende på husvagnsmodell, ned från taket via taket och en sida på vagnen. Därmed behåller man vagnens original täthet och ökar inte risken för vatteninträngning i chassiet.

Laddregulator klarar av att ladda batteriet med solpanelens snitt effekt. Laddningen och batteriets laddnivå övervakas och ändras med en mobiltelefon eller dator via bluetooth.

Full garanti gäller på regulator, begränsad garanti på Solpanel då man tvingas borra i ramen. Det förverkar tillverkarens garantier men uppstår ett tydligt annat problem än fysisk påverkan så står vi för det.

Paketet kan inte skickas på grund av solpanelens storlek. Endast upphämtning.