RecyTech

Recycle your money, recycle Technology.

Solenergi från solpaneler, lagra i batteri och använd energin när du behöver den och där du behöver den.

RecyTech är företaget med bred kompetens inom energiförsörjning, elektronik och teknik. Fokus ligger på att ge dig exakt vad som behövs. Inget annat. Det ska gå snabbt, vara enkelt och till ett pris som motiveras av kvalitén. Vi har vårt fokus klart för oss! Ta en titt på vad det är, i vår webbutik eller läs vår blogg. Registrera dig för att fråga och kommentera!

Vår slogan är, ”Recycle Your money, Recycle Technology!” Det är också den insikten, att återanvändning av teknologi är smart, på alla sätt! Som gav upphov till vårt internationella namn. RecyTech

Kenneth är en av våra rådgivare och tekniker med längst erfarenhet:

”Jag kommer ursprungligen från IT-branchen där jag jobbat i 20år. Innan det så arbetade jag faktiskt några år med radioteknik, satellitkommunikation och elektronik på komponentnivå. Det ligger helt rätt i tiden för mig personligen att kliva över på området förnyelsebar energi och personlig energiförsörjning. Det är ett område som talar till hela mig och berör alla mina yrkeserfarenheter. Detta är något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag har själv fått uppleva att vara energioberoende och vill gärna dela med mig av den fantastiska frihetskänslan till andra.”

Kenneth Ledin