RecyTech

Recycle your money, recycle Technology.

Solenergi-anläggning, komplett produktpaket utan installation. Effekt 5kW och 5kWh batteri. Flexibel solenergi. Lagra solenergi.

47900 kr

  • Solenergi-anläggning med 5kW effekt och 5kWh batteri
  • Egenproducerad och lagrad solenergi för att bli oberoende från elnätet
  • Passar för litet till normalstort hushåll utan eluppvärmning
  • Innehåller 3 solpaneler, 1 växelriktare på 5kW, ett 5kWh batteri, kablar och kontakter
  • Gör det själv-paket med ett pris på 47.900kr exklusive grönt bidrag
  • Garanti på 24 månader från leverantörer, följt av effekt- och funktionsgaranti på solpaneler.
Artikelnummer 4010 Kategori
Solenergi-anläggning, komplett. Effekt 5kW och 5kWh batteri.

En komplett produktpaket med en solenergi-anläggning för dig som är beredd att investera för att spara och spara för att bli mer oberoende!

Genom att installera en energi-anläggning från oss och lagra billig energi och solenergi, så blir du mer oberoende. Du behöver inte elnätet för att systemet ska fungera. Din fastighet drivs av egenproducerad energi när ljuset finns under sommarhalvåret och den kan lagra sol-el för drift under natt och mörka dagar.

Dessutom kan den köpa in el från elnätet när elen är som renast och billigast, när som helst på dygnet. Till exempel när solens energi inte räcker till. Under vinterhalvår och mörka dagar.

Prestandan på paketet räcker för ett litet till normalstort hushåll som inte har uppvärmning med el.

Systemets specifikation:

Inverter effekt (Kontinuerlig): 5kW i en fas 230V. 1x20A
Energilager: 5kWh batteri.
Solpaneler effekt: 1000Wp
Potentiell (Beror på hur mycket man använder) energiproduktion: ca. 800kWh/år.

Detta är ett gör det själv produktpaket, i paketet ingår 3st solpaneler, 1 stycke växelriktare på 5Kw, ett 5kWh batteri, kablar och kontakter.

Ett färdigt energisystem i ett paket!

Vi kan hålla ett lågt pris på hela paketet, den ena anledningen är att batteriet återanvänds från en elbil. Den andra anledningen är att det inte behövs lika många solpaneler i en off-grid installation. Man producerar inte för att exportera energi till elnätet utan använder sin lagrade solenergi själv.

Grönt bidrag går inte att söka på paketet då detta inte går när man installerar själv.

Garantier då?

Den första garantin kommer från oss och handlar om att du ska få det vi lovar dig. Både vad gäller prestanda, att systemet kan lagra solenergi, försörja hushållet med energi och fungerar enligt vad som utlovats. Du får innan köp, hjälp med att gå igenom dina förbrukare, prestanda på systemet ska stämma överens med våra beräkningar då. Vi har ett ansvar att rätta till detta om det inte stämmer. Det kommer framgå av köpekontraktet.

Garanti för att systemets funktion och komponenter gäller till att börja med i 24 månader från oss/leverantörer. Skulle något hända mellan månad 24-36 så kontrollerar vi vad som hänt och utifrån det bestämmer vi en åtgärd. Om vi eller ni ska betala för felet. Därefter gäller dels effektgaranti och funktionsgaranti på solpanelerna. Tiden för effektgaranti ligger på ca. 15år. Funktionsgarantin skiljer mellan solpanelstillverkare men ligger på ca 10år. Vi använder bara kända välbeprövade märken och batteriet kommer från välkända Nissan/WV/KIA beroende på önskemål/tillgång .

Har du frågor! Tveka inte att höra av dig, vi finns alltid här för dig!