RecyTech

Recycle your money, recycle Technology.

Vilka är vi?

RecyTech AB är ett företag med fokus på energi, miljö och återanvändning.

Här nedan följer en redogörelse för hur vi behandlar personuppgifter från besökare och kunder på vår webbplats.

1. Besökare på webbplatsen

Är du besökare på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som anges här nedan.

1.1 Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

1.2 Kontaktformulär och andra formulär

Använder du något våra formulär och fyller i uppgifter i formuläret samlar vi in dessa uppgifter samt din IP-adress.

1.3 Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o s v ). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

2. Kund

Köper du något på webbplatsen och därmed bli kund samlar vi in samma uppgifter som gäller för besökare på webbplatsen vilka beskrivits ovan. Därutöver samlar vi in de uppgifter som behövs för att vi ska kunna leverera den produkt eller tjänst som du köpt jämte de uppgifter vi är skyldiga att samla in för att kunna uppfylla de skyldigheter som åvilar oss enligt lag. Dessa uppgifter är följande:

  1. namn,
  2. organisationsnummer eller annat identifikationsnummer (gäller juridiska personer),
  3. adress,
  4. e-postadress,
  5. betalningsuppgifter i form av betalt belopp och sätt för betalning (dock inte fullständiga betalkortnummer eller liknande),
  6. IP-adress, samt
  7. de övriga uppgifter som du lämnat i samband med beställningen av tjänsten/produkten.

3. Användande av uppgifter för trafikanalys

Vi använder oss av olika statistik- och analystjänster för att analysera hur webbplatsen används. En av dessa tjänster är Google Analytics som en tjänst vilken Google tillhandahåller för att analysera webbplatsdata. Det går inte att identifiera dig som unik individ när du besöker webbplatsen. Vi kan se den övergripande bilden av vad våra besökare gör på webbplatsen, vilka inlägg som läses mest och hur länge besökaren stannar hos oss.

Integritetspolicyn för Google Analytics finns på https://policies.google.com/privacy?hl=sv.

4. Vilka vi delar dina data med

Vi delar den data vi erhåller från besökare med Google via Google Analytics. Detta gör vi för att se hur webbplatsen fungerar, vilka inlägg som läses mest och hur våra besökare beter sig på webbplatsen.

Om du skriver en kommentar förmedlas den via en automatiserad tjänst för att upptäcka skräppost innan den skickas till administratören av webbplatsen för godkännande.

Är du kund delar vi din data med den betalningsförmedlare som hanterar betalningen för ditt köp.

5. Hur länge vi behåller dina uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Data som delas med Google Analytics (se ovan) sparas utan tidsgräns för att möjliggöra långtgående analyser av användarnas beteendemönster över tid.

Övriga uppgifter behålls så länge som behövs för att vi ska kunna fullfölja de åtaganden som åvilar oss enligt lag, till exempel enligt bokföringslagen.

6. Vilka rättigheter du har över dina uppgifter

Har du skrivit kommentarer på webbplatsen kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsmässiga skäl.